Съвети при декорация на коридора

household goodsАнтрето най-често е помещението, посрещайки ни, винаги, когато се върнем от командировка или работа. То посреща и гостите ни – роднини и приятели. Като вид помещение, то разбира се притежава своите дадени изисквания. Коридора не е точно като кухнята или хола и съответно декорирането му предопределя различен метод. Подреждането на антре желае преди всичко стил, изчистеност и практичност. Това са нашите полезни напътствия за любезното и префектно посрещащо помещение:

1. Цветовете
Случайно ако става дума за нюанси вкъщи, задължително бихме могли да разгърнем въображението си. Не бихме могли да отбележим точно това, като става дума за входното помещение вкъщи. При подбор на нюансите е възможно да изберете светли, топли и телесни нюанси – жълт, портокалов или бежов. даваме ви препоръка, може и да желаете по-изчистено от към нюанси антре, реално да не избирате бяло. Въпреки че въпросното помещение ще има изглед на болница, ще бъде невъзможно за поддръжка и е много вероятно е да трябва всяка година да го боядисвате отново.

2. Осветление
Светлината в по-голямата част от коридорите е наистина слабо. Всичко това не ни дава позитивно чувство, макар да е добре от гледна точка на икономията. Можете спокойно да изберете LED осветление с лунички и спот лампички. Те биха разпределили светлината из цялото входно помещение. Ще забележите как се сменя духа, когато се приберете вкъщи или тръгвате за работа сутрин.

3. Декориране
При декорация на входното помещение е възможно да вземем по-висока ваза с изкуствени красиви цветя, картина или декоративни лепенки за стена. Саксията, която ще подберете би могла да е висока и глинена. Нюансът и ще подхожда на мебелите и стените в антрето. По отношение на поставянето на картина бихме могли да ви посъветваме да се спрете на композиция с растения.

4. Мебелите
Във входното помещение са ви необходими единствено закачалки, място за обувки и пространство, на което да слагате дребни предмети, като чадър, ключове, телефон или дори малко козметични продукти. Задължително подберете огледало, в което да се гледате в пълен ръст. На пазара има голямо разнообразие от дизайн и форма, при вариант, че не желаете класическата правоъгълна форма.

Ето, че обзавеждането на коридора не е много мъчна задача, въпреки всяка една особеност на салона, което всекидневно ни изпраща и посреща. Следвайки съветите ни ще придадете изцяло нов живот и ще раздвижите духа на входното помещение на жилището.